Om oss

Om oss

Vad gör vi

Hantlangarna har lång erfarenhet av att arbeta med värdefulla tjänster. Vi utför hemstädning, flyttstädning, fönsterputs och enklare typer av värdefulla tjänster så som tex bärhjälp och enklare hantverk.

Hemstädning
Behöver du städhjälp? Hos oss skräddarsyr du själv din egen städning! Vi har flera års erfarenhet av hemstädning
i Stockholm och städar hos flera hundra kunder varje vecka. Välkommen till ett renare hem du också!…

Flyttstödning
Bara tanken på att flytta tar på krafterna. Men lugn, vi hjälper dig när det är dags. I vår flytthjälp ingår alltid flyttkartonger, försäkring och transport när du flyttar inom din stad. Vi kan dessutom hjälpa dig med packning, demontering, uppackning och montering…

Fönsterputs
Nu kan du snabbt och enkelt få dina fönster putsade till bra pris och med RUT-avdrag. Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor…
Montering
Behöver du hjälp att montera ihop en bokhylla från IKEA eller liknande hjälper vi er. Ring oss redan idag..

Quisque bibendum ipsum sed varius placerat. Sed eu ligula vestibulum, sagittis lectus ac, pellentesque mi..

Hemstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Montering
Tjänster

Våra värdefulla tjänster

Jätteeffektiva och pålitliga samt lyhörda Rekommenderas varmt av mig

Thanks,

Ann

Hantlangarna har under några månader nu städat vår lägenhet (3:a) varannan vecka med ett fantastiskt resultat. Företaget känns engagerat och ambitiöst. De eftersträvar total kundnöjdhet och de har de fått av oss- Tack! Vi har samma städerska som kommer till oss som känns varsam och noggrann, två egenskaper vi uppskattar mycket. Rekommenderar Hantlangarna varmt!

Thanks,

Lotta

Jag kan mycket varmt rekommendera andra att prata med Hantlangarna. För det första fick vi ett bra pris på städningen och annat men kanske ännu mer för att de var mycket flexibla med när och hur vi ville ha städat.

Nu när vi har fått provstädat och jag märkte att de gjorde ett klart bättre jobb än tidigare har vi Hantlangarna för städning, strykning och ibland fönsterputsning.
Stark rekommendation!

Thanks,

Richard

Hantlangarna var mycket lätta att kommunicera med och flexibla i tid och våra önskemål. Vi kommer anlita dem igen!

Thanks,

Emma

Nöjd-kund-garanti

Nöjd kund garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Garantin syftar till att understryka vår höga städkvalité vid alla arbeten.