Tjänster

Våra värdefulla tjänster

Några av våra tjänster

Hantlangarna

Hemstädning

Hantlangarna är proffs på städning. Vi arbetar systematiskt och vi använder miljövänliga rengöringsmedel. Vi arbetar för att ni ska bli mycket tillfreds med oss. Att komma hem efter vi städat hemma hos er ska kännas i hela kroppen.

Priser

Vår prissättning

Hemstädning varannan vecka. Har du barnen varannan vecka?.
Boka nu
Dags för storstädning? Ring oss redan idag.
Boka nu

Video

Städarnas FAQ

För att få ut så effektiv städning som möjligt av de bokade städtimmarna ber vi att det finns så mycket fria ytor som möjligt. Plocka gärna undan leksaker och andra saker som kan ligga utspridda över golvytorna. Om ni förvarar något under sängarna i lådor eller annat är det fördelaktigt att lägga detta på sängen om möjligt inför städningen. Se över att det finns städmaterial och en välfungerande dammsugare som behövs för att kunna utföra en ordentlig städning. Städmaterial som behöver fyllas på/kompletteras ifylles av städerskan på ”välkommen hem” pappret som lämnas efter avslutad städning.

Hantlangarna erbjuder ett ”startpaket” innehållande Microfiber städtrasor och en våtfuktsmopp.

Det städmedel vi rekommenderar att ha hemma inför städning är: grön såpa, badrumsspray, toalettrengöring, fönsterspray (glasspray) och diskmedel.

Även en välfungerande dammsugare, dammsugarpåsar och en hink

Som kund har du samma personal, veckodag och tid för tjänsten. Vid semestrar eller sjukdom ser vi till att du får en vikarie som genomgått samma rekrytering och utbildning som ordinarie personal.

Vi har ansvarsförsäkring via if som täcker eventuella skador på egendom som mina kollegor orsakar.

Hantlangarna har kollektivavtal via Almega.