Vill du se ut? Vi hjälper dig med fönsterputs.

Fönsterputs

Söker du professionell fönsterputs i Stockholm? Med Hantlangarna får du alltid trygg och säker hjälp av specialistutbildade fönsterputsare. Vi utför våra tjänster i hela Stockholms län till både privatpersoner och företag. Kontakta oss redan idag med din förfrågan. Välkommen!.

Vad ingår i fönsterputs:
  • Vi tar med alla redskap som behövs
  • Vi tar med rengöringsmedel som behövs för att putsa era fönster

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss redan idag.

Jätteeffektiva och pålitliga samt lyhörda Rekommenderas varmt av mig

Thanks,

Ann

Hantlangarna har under några månader nu städat vår lägenhet (3:a) varannan vecka med ett fantastiskt resultat. Företaget känns engagerat och ambitiöst. De eftersträvar total kundnöjdhet och de har de fått av oss- Tack! Vi har samma städerska som kommer till oss som känns varsam och noggrann, två egenskaper vi uppskattar mycket. Rekommenderar Hantlangarna varmt!

Thanks,

Lotta

Jag kan mycket varmt rekommendera andra att prata med Hantlangarna. För det första fick vi ett bra pris på städningen och annat men kanske ännu mer för att de var mycket flexibla med när och hur vi ville ha städat.

Nu när vi har fått provstädat och jag märkte att de gjorde ett klart bättre jobb än tidigare har vi Hantlangarna för städning, strykning och ibland fönsterputsning.
Stark rekommendation!

Thanks,

Richard

Hantlangarna var mycket lätta att kommunicera med och flexibla i tid och våra önskemål. Vi kommer anlita dem igen!

Thanks,

Emma