Vanliga frågor
Nedan hittar du några av de vanligaste frågorna. Saknar du svar på någon fråga du har tveka inte att kontakta oss på 08-270040, eller kontakt@hantlangarna.se

För abonnemangstjänster börjar vi med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina önskemål och berättar mer om hur vi arbetar. Om du är intresserad av våra abonnemangstjänster bokar du ditt besök direkt på webbplatsen eller ringer oss på 08-270040.

Vi har som mål att komma igång så snabbt som möjligt, inom en eller två veckor (eller enligt önskemål). Då startar vi oftast med en större städning som sätter standarden för ett fortsatt arbete med ditt hem.

Ja vi har en ansvarasförsäkring via if som täcker upp till 10 miljoner.

Ingenting. Om du har lösa prylar liggandes kan vi plocka i ordning dem om du önskar, annars utgår vi ifrån ditt hem och dina förutsättningar. Innan första städningen utformar vi rutinerna tilsammans.

Ja, då vi inte har någon personal omsättning får du samma person vid varje tillfälle. Skulle denna person få förhinder kommer en vikarie att utföra arbete.

Ja, all vår personal omfattas av kollektivavtal som vi tecknat via Almega.

Du betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Vi administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket.
Hantlangarna i Stockholm AB

Vi är ett erfaret team som i många år har arbetat med att hjälpa både privatpersoner och företag med städning i olika former. Vår målsättning är att alltid leverera kvalitet och vara kundernas förstahandsval.

Öppettider
Måndag - fredag: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 18:00
Söndag: 10:00 - 18:00
Ring oss redan idag

08-27 00 40


© 2022 Hantlangarna i Stockholm AB. All rights reserved.
Powered by Qrona AB
Dela med