Omdömen
Här är några av våra kunders omdömen

Mycket bra städning. Lätta att få kontakt med. Servicevänlig. Flexibla.

Bra och snabb service med vänlig personal på plats.

Valde Hantlangarna pga personlig kontakt och bästa offert. Otroligt bra städat in i minsta detalj! Mycket bra service, snabba, trevliga, hjälpsamma kan bara varmt rekommendera dem!

Solklar femma! De återkopplar snabbt och skämmer bort oss. Vi bokar tvättstugan och mailar info om vad vi vill ha städat. Sen fixar de det! Rekommenderas

Jag har haft en del städfirmor genom åren, men detta är det bästa bemötandet jag fått och städningen var av samma höga kvalité. Jag hade tre lampor som skulle bli uppsatta och detta löste de galant. Ser framemot nästa städning!

Vi anlitade dem för storstädning. Vilket fantastiskt jobb de lade ner. Länge sen vårt hem var så rent och fint in i minsta vrå. Och väldigt trevligt bemötande från allra första kontakten. Vi kommer nu att anlita dem för löpande hemstädning och är helt övertygade om att de håller måttet även framöver.

Hantlangarna i Stockholm AB

Vi är ett erfaret team som i många år har arbetat med att hjälpa både privatpersoner och företag med städning i olika former. Vår målsättning är att alltid leverera kvalitet och vara kundernas förstahandsval.

Öppettider
Måndag - fredag: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 18:00
Söndag: 10:00 - 18:00
Ring oss redan idag

08-27 00 40


© 2022 Hantlangarna i Stockholm AB. All rights reserved.
Powered by Qrona AB
Dela med